ladekasten

Dressoir Babalou

116) Een leuk Rural Living stijl dressoir of ladekast met maar liefst veertien kleine en grote opberglades. Past dit dressoir met zijn mooie kleuren in jouw woonkamer bestelt hem dan in de webwinkel van Rebel-House.

naar de website

Dressoir Brooklyn Nature

116) De prachtige kleuren met zijn natuurlijke uitstraling maken van dit dressoir een regelrechte topper. Het dressoir heeft een super strakke vormgeving. Er zijn zelfs geen handgrepen of knopjes gebruikt op de kast. Het dressoir heeft uiteraard een grote opbergruimte achter de drie deuren en drie opbergladen.

naar de website

Dressoir Finca

116) Dit model dressoir zijn er in een aantal uitvoeringen. Het verschil van de uitvoeringen zijn de kleuren en de bewerkingen van het front van de kast. Van elke serie zijn tevens andere grote meubels aanwezig. Dit dressoir komt uit de serie Finca. Behalve deze kast omvat de meubelserie tevens een hoge boekenkast, TV-Meubel, Smal kastje, zig zag kastje, wandspiegel, eettafel en bureau. Zo kan je verschillende meubelstukken uit dezelfde serie gebruiken voor je woonkamer.

naar de website

Ladekast Zig Zag Finca

116) Een superopvallend smal ladekastje in een zig zag design. De lades van dit kastje liggen niet recht op elkaar maar half. Hierdoor is dat leuke opvallende uiterlijk ontstaan. Tel daar bij op dat elke lade op een andere manier is bewerkt zodat het een wel heel bijzonder kastje is geworden.

naar de website

Retro Dressoir Soleil

116) Voor de liefhebbers van Retro heeft Kare Design dit ladekastje of dressoir in haar collectie opgenomen. Het is natuurlijk een super opvallend dressoir die je in de woonkamer maar ook in de gang of hal neer kan zetten.

naar de website

Kare illusion Gold Small

116) Kare Dressoir illusion Gold Small is een kleine ladekast in een Modern Chic stijl. De kleuren van het trendy kastje zijn bruin, goud en zwart. Het kastje kan behalve in de woonkamer tevens gebruikt worden in de hal, slaapkamer of andere ruimte in de woning. Bestel dit ladekastje in combinatie met het bijpassende grote dressoir.

naar de website

Kare Dressoir Starry

116) Een klein Kare dressoir is Rural Living stijl. Het is een kastje met vier lades. Het houten kastje met zijn vintage uitstraling staat op een metalen onderstel.

naar de website

Dressoir Puro

116) Dit prachtige houten dressoir komt uit de meubelserie Puro van het woonmerk Kare-Design. Het dressoir heeft maar liefst veertien kleine en grotere opberglades. In deze serie zijn verschillende kastjes en andere meubelstukken. Combineer de meubels uit deze serie in een woonkamer en het resultaat zou werkelijk fantastisch zijn. Al deze meubels zijn online te koop bij Rebelhouse.

naar de website

Klein Kastje 60 CM

116) Een kastje met zo`n mooi bewerkte voorkant kan je uren naar kijken. Het kastje zal ook direct bij iedereen opvallen die bij je binnenkomt. Het is ook een heel bijzonder kastje uit de meubelserie Samos.

naar de website

Luxery Champagne 3 Laden

116) Een leuk zilverkleurig ladekastje in Grand Glamour stijl. Het is een kastje van bijna een meter breed met drie opberglades. De kleine ronde knopjes op de lades zijn gemaakt van glas.

naar de website

Ladekast Puro Butterfly

116) Een kastje met acht lades van hout is retro rivival stijl. De lades zijn speels op elkaar gestapeld waardoor het kastje niet overal even breed is. De frontjes van de lades zijn allemaal anders bewerkt en hebben ieder een andere handgreep. Kortom een mooi stijlvol ladekastje voor de woonkamer.

naar de website

Kare-Design kastje Muskat

116) Het Kare Design kastje Muskat is een smal ladekastje met een opvallende kleur aan de voorkant van het kastje. De kleine ronde goudkleurige knopjes op de lades maken het kastje extra chic. Het kastje is tachtig centimeter hoog en staat op vier poten die iets schuin onder het kastje staan.

naar de website

Dressoir Samos Steps

116) Dit kastje behorende bij de meubelserie Samos is echt een eyecatcher voor ieder interieur. De meubelstukken van de verschillende fabrikanten en ateliers worden steeds mooier. De acht lades liggen niet recht op elkaar maar speels stapsgewijs. De designer heeft ervoor gekozen tevens rotan te gebruiken voor de frontjes van de lades. Een sfeervolle warme uitstraling is het resultaat.

naar de website

Opbergkast Rodeo

116 Een stevige stoere opbergkast met deuren, vakken en lades. De kast is van hout en metaal waarbij het opvalt dat er zelfs koeienhuis is gebruikt op sommige deurtjes en lades. Dit prachtige grote meubel heeft mede door zijn kleuren een warme uitstraling en past perfect in een luxe ingerichte woonkamer. Er zin meerdere meubelstukken uit de serie Rodeo.

naar de website

Kare Ladekast Bistro

116) Een mooie opvallende Kare-Design ladekast met acht lades. De lades zijn verschillend van afmeting. Een deel van de lades zijn bewerkt met rotan wat een sfeer verhogend effect heeft in de woninginrichting. Tevens zijn de handgrepen ook verschillend. Soms een klein houten knopje en soms een metalen handgreep. Combineer deze ladekast met andere Kare-Design kastjes in dezelfde stijl.

naar de website

Dressoir Puro Small

116) Een ladekastje of klein dressoir met een bijzondere voorzijde. Het front is zo bijzonder omdat het op een prachtige manier met de hand bewerkt is. Hier is echt tijd en aandacht aan besteed. Elke lade heeft een ander motief en andere handgreep. Soms is dat een klein knopje maar ook een grote metalen handgreep. Kortom het is een decoratief kastje.

naar de website

Ladekast Piano Small

116) Ladekast piano is een retro rivival design kastje van het aparte Duitse woonmerk Kare-Design. De frontjes van de lades hebben het uiterlijk van piano toetsen. De lades zijn voorzien van goudkleurige metalen handgrepen. Het kastje staat op vier goudkleurige dunne ronde poten.

naar de website

Kastje of Dressoir Samos

116) Of het een kastje is of een dressoir is niet echt belangrijk. Het is een prachtig meubelstuk wat een aanwinst zou zijn voor elk interieur. Dit kastje komt uit de meubelserie Samos en bestaat uit vijf verschillende kastjes die allen op een prachtige manier zijn bewerkt.

naar de website

Kare Siteboard Luxury

116) Een stijlvol en zeker luxe uitziend dressoir of sideboard in de kleur zilver. De modern chic kast is gemaakt van MDF en afgewerkt met prachtige geslepen glazen knopjes. Achter de twee deuren en in de zes lades is een ruime opbergruimte aanwezig.

naar de website

Kleine Dutchbone Ladekast

116) Een kleine Dutchbone ladekast met vijf lades. Het kastje is gemaakt in Raw industrial stijl. De materialen waarvan het kastje is gemaakt zijn hout en metaal.

naar de website
fonQ.nl